Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 er en ny serie af forretningssoftware, som Microsoft står bag. Softwaren integrerer den enkelte virksomheds Enterprise Resource Planning (ERP) og Customer Relationship Management (CRM) på én cloudbaseret platform, som de ansatte hurtigt og nemt kan få adgang til og navigere i.

Væsentligste fordele ved Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er et af de mest populære systemer på markedet, og det er ikke uden grund. Store som små virksomheder oplever klare fordele i forbindelse med implementeringen af systemet, og her er de væsentligste af dem ridset op:

 • Opdateret teknologi
  Da platformen er cloudbaseret, bliver den løbende opdateret, når nye funktioner lanceres. På den måde er virksomheder med Dynamics 365 garanteret de nyeste og bedste teknologiske løsninger.
 • Overblik
  Løsningen giver overblik over virksomhedens økonomi, projekter og ressourcer, hvilket gør administrationen af disse mere overskuelig.
 • Skræddersyede løsninger
  Med Dynamics 365 har den enkelte virksomhed mulighed for at tilpasse løsningen og til- og fravælge funktioner løbende. Det betyder, at man kan tilføje apps eller funktioner i forbindelse med for eksempel vækst, og ligeledes fjerne apps, hvis der ikke længere er brug for dem.
 • Procesoptimering
  Dynamics 365 optimerer virksomhedens interne arbejdsprocesser. Medarbejderne kan, fordi løsningen ligger i skyen, hele tiden tilgå data uafhængigt af lokation. Dermed bliver især arbejdsgangen på tværs af afdelinger effektiviseret.

Enkel implementering

Microsoft Dynamics 365 er samlet set en videreudvikling af Microsoft Dynamics NAV-platform, som langt de fleste virksomheder i forvejen kender til. Opbygningen og brugergrænsefladen ligner tidligere Microsoft-løsninger, hvilket betyder, at implementeringen af Dynamics 365 i mange tilfælde forløber smertefrit, da medarbejderne kan trække på det kendskab, de i forvejen har til Microsoft Windows og Microsoft Office.

Den bløde overgang skyldes blandt andet, at Dynamics 365 er udviklet til at samarbejde med Microsofts andre services og løsninger som for eksempel Power BI og Excel. De ansatte kan således fortsætte med at bruge de programmer, de allerede bruger i deres dagligdag.