Sådan giver Dynamics365 værdi

0
1887
Hvordan skaber Dynamics365 værdi?

Dynamics365 er det nye navn for Microsofts Dynamics NAV. Dynamics365 er derfor et ERP-system ligesom Dynamics NAV, og funktionaliteten er langt hen ad vejen den samme – der er dog også forbedringer i det nye system.

Tilgå virksomhedens tal hvor som helst

Ligesom med Dynamics NAV kan virksomheden stadig sammenkøre al data i ét system, og det kan tilgås fra alle devices af alle brugere. Den nye platform understøttes af både Android, IOS og Microsoft og kan tilgås fra både stationære og mobile enheder. Så har du altid nøgletallene på hånden, og det er nemt at følge udviklinger i salg og produktion. Det gør det lettere at opdage uregelmæssigheder og rette op på uligheder i realtid.

Optimér virksomhedens processer

Et ERP-system som Dynamics365 effektiviserer virksomhedens arbejdsgange ved at integrere mange processer i samme system. Der er også et naturligt flow til Microsofts andre produkter, som letter arbejdsgangen og sparer meget tid – og teknisk besvær. Samtidig giver de store mængder data gode muligheder for at identificere problemområder i virksomheden og undgå unødvendige bump i hverdagen.

Skalérbar til din virksomhed

Dynamics365 kan som Microsofts andre ERP-løsninger tilpasses til din virksomheds behov. Du kan tilføje brugere og funktioner løbende, så Dynamics 365 altid svarer til din virksomheds behov. Du betaler også kun for det antal brugere, der er oprettet, og du betaler kun fuld pris for dem, der har fuld adgang. Dynamics 365 er altså også interessant for små virksomheder, som regner med at vokse i de kommende år.

Du kan ligeledes tilføje funktioner som apps løbende, så funktionerne altid passer til virksomhedens behov. Hvis du vælger at bruge Dynamics365 som cloudbaseret løsning, bliver både kernesoftwaren og apps løbende opdateret. Du kan dog også vælge at hoste programmet på dine egne servere og selv stå for opdateringerne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here